Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - robertg

Pages: [1]
1
General Board / Re: BPMN & Sub-Processes
« on: January 24, 2008, 10:54:08 am »
Ahhh yes! That did it! i didn't realize that it was a generic EA behaviour to make things "Composite".

Thanks a lot David!

/ Robert

2
General Board / Re: BPMN & Sub-Processes
« on: January 24, 2008, 09:17:58 am »
Hello,

I'm just getting started with EA but...how do you mean that you get EA to open up a new process diagram from an Activity of type "Sub-Process"? No matter how I click I can't get it there...:-) Could you please provide some step-by-step instructions to a EA-newcomer?

 / Robert

3
General Board / New to EA - Need help
« on: June 16, 2003, 01:16:36 pm »
How can I print the use case diagram with the use case text? When I print All I get is the use case diagram.

4
Bugs and Issues / Re: BPMN SequenceFlow expression labels not render
« on: February 26, 2008, 04:46:06 pm »
Yes I'm using build 818. I will do some more testing on this, and then send a bug report as you say. Thanks for the reply!

  / Robert

5
Bugs and Issues / BPMN SequenceFlow expression labels not rendered?
« on: February 26, 2008, 01:30:10 am »
Hi,

I'm doing some BPMN-modelling in EA, which overall works very good. I'm having some issues in a few of my models, where labels on a newly opened BPMN diagram are not visible until I click on them. I use TaggedValue "ConditionExpression" on SequenceFlow. They are visible when I draw them, but after saving and re-opening, they are gone until I click them. Also, if I copy-paste to a document (e.g. Word) the labels are not visible either until I click on them and repeat cop-paste.

Does anyone have a clue how to get around this behaviour?

  / Robert

Pages: [1]