Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - smidz

Pages: [1]
1
Suggestions and Requests / Problems with exporting to XML
« on: October 07, 2003, 11:24:56 pm »
Hi,
I have little problem (maybe missing functionality) with EA and exporting packages to XML. I would like use exporting packages to xml for synchronizing work with other designers. Problem is, that during export some information from diagrams are lost.
For example: I have association link between 2 tables, source and target roles are specified. After export, there is no information about source and target roles in XML file (... after import this information is missing in diagram too). I tried different settings for export but without succes.

Another bug is, that during import XML file some national characters are replaced/ (Czech charset, Central Europe, win 1250).

I also miss function for export/import diagrams only, not whole packages.

My version of EA is Unicode, 3.60, build 646.

2
General Board / EA Model Generation by Automation Interface
« on: October 14, 2003, 09:29:40 am »
Hi.
I'm trying to generate contect of EA package by using automation interface and have critical problem with table elements (elements of type "class" and stereotype "table") and it's columns (attributes). EA model is in MS SQL database.

For proper view and settings of attribute's properties (especially data types), table must have set Database type. In other case data types of columns can't be set.
Problem is, that there isn't any element property for this in automation interface. I experimented with setting different properties of element object and look in database table for elements (t_object) and discover, that value of table database type is stored in column t_object.pdata2 (can't be set via property) and t_object.gentype (can be accesed via .GenType element property). Both must be set.

Know anyone how to set database type for element (column t_object.pdata2 in DB) or some different way to generate table's elements correctly?

Thanks.

3
Automation Interface, Add-Ins and Tools / Adding columns to table problem
« on: October 15, 2003, 04:06:49 am »
Hi,
I'm trying add columns to table (attributes to element) via Automation interface and have problem with edit added columns in EA after my import (and many other problems and possible bugs:)) - if I change some value in column and push save, this error apperars:


I gues that problem can be connected to order of column in table ...
Experienced anyone this problem and/or know how to solve it?

Thanks

Pages: [1]