Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Anibal Rojas

Pages: [1]
1
General Board / Attribute drag and drop
« on: January 15, 2002, 02:00:02 pm »
Right now if you drag and drop attributes between elements in the tree, it results in a moving the attribute (even if you are pressing the "control" key). It would be more consistent if the "control" key when dragging results in copying the attribute.

2
General Board / Opinions wanted about Tracking Issues
« on: January 18, 2002, 12:41:03 pm »
Hi everybody,

   I have been evaluating the Issue tracking in EA. And found the following:

* The issues STATUS are different in the Project, in the Element Project Management, and when the Issued is an Element:
Project: Open, Under Review, and Closed;
Project Management: New, Verified and Completed.
Issue Element: Proposed, Approved, Mandatory, Validated and Implemented.

* The people/role are different in the Project, in the Element Project Management, and when the Issued is an Element:
Project: Owner and Resolver.
Project Management: Reporter and Resolver.
Issue Element:Author

I think that the Issue tracking should be consistent across the whole project in order to be usefull. And that the Project Issues should include ALL the issues, and allow the filtering of them so I can check, responsibilities, dates, status, packages, etc.

I think EA is a great tool, that is focused in a TRUE development conditions. And that this feature would help a lot to keep the Project under control.

I woul like to ear your opinions about this points. Thanks in advance.

3
General Board / Added a URL and all the relations text is now blue
« on: January 18, 2002, 06:24:31 am »
Under 3.1 build 443, I added a URL to a Statechart Diagram, and now all the texts of the relations (state flows) are the same blue than the URL.
The URLs in the diagrams are an excellent feature.

4
General Board / About the examples of the Automation Interface
« on: January 16, 2002, 12:47:22 pm »
I have been trying to test the examples that use the Automation Interface, and got only errors, undefinded variables,  undefinde subs, etc.

Am I missing something? Or are the examples not functional?

I tired Microsoft XML 2.6 and 3.0... And the behavior is the same.

Pages: [1]