Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - VKN

Pages: 1 [2] 3 4 ... 13
16
General Board / Re: Displaying A Banner When Accessing A Model
« on: April 17, 2018, 05:55:39 pm »
I did consider using the default diagram but I cant stop people from changing this using the EA permissions.
You may find yourself in the same situation even with some other approach.

17
General Board / Re: Text protection error.
« on: April 17, 2018, 04:37:02 pm »
That's not a bug. For removing that kind of text, uncheck that section from the Sections window.

18
General Board / Re: BPMN: Invalid Target for the Message flow.
« on: March 02, 2018, 11:04:43 am »
I suspect that Frederic is using an old version of EA which may have that bug.
You can try downloading latest (trial) version and then try again.

19
General Board / Re: Quick Linker open the EA property window
« on: February 27, 2018, 10:29:23 am »
Not sure if this could be the case but do you have Edit Connector on New option checked? If yes, un-check it and try again.
http://www.sparxsystems.com/enterprise_architect_user_guide/14.0/user_interface/links.html

20
General Board / Re: XMI import problem
« on: February 23, 2018, 10:21:37 am »
If you don't have that key present in the registry then create it and try the import again.

21
General Board / Re: Link an User Interface element to Table/Column
« on: February 15, 2018, 10:07:54 am »
Why the "Link to Element Feature" option is not on the menu when I right-click on the end of connector/relationship? It was there when I tried initially but not now! Is there anything to do with the new Diagram or connectors properties?
If you right click at the center of the connector, the menu item will not appear. Try right clicking on the connector closer (say 25%) to the element.

22
General Board / Re: Displaying tags on connectors
« on: February 07, 2018, 03:56:14 pm »
One other way is to display the tag values in a note element that is connected to the relation.

Create a Note element and create a link between the Note and the relation.
Then right click on the Note element and select Advanced | Link to connector Tagged Values

23
General Board / Re: Environment Variable to define path to linked files.
« on: January 24, 2018, 11:06:45 am »
I also tried this as a hyperlink in the notes section of the element and it also did not work.
Just checked that it works with hyperlinks. I have also tested by moving the file to different location then updated the local path to that new location and then clicking the hyperlink opened the file.

25
General Board / Re: Unlock a Block element
« on: January 18, 2018, 11:45:31 am »
When I right mouse click on the block in the Project Browser, it does not allow me to delete this element nor to unlock it.
How exactly is EA not allowing you?
Is the lock/delete menu disabled or doesn't appear or does it throw an error?

26
General Board / Re: XMI Round Trip - Data Loss?  Your help needed!
« on: January 18, 2018, 10:20:17 am »
Look for Create placeholders for missing External References during XMI 1.1/2.1 Import section in this link.

http://www.sparxsystems.com/enterprise_architect_user_guide/13.5/user_interface/xmlspecifications.html

27
Look for Matrix Specification Artifact in the below link. Then maybe you can apply a double click to open the Matrix with the predefined profile.

http://www.sparxsystems.com/enterprise_architect_user_guide/13.5/modeling_tools/artifacttbp.html

28
General Board / Re: Postgres-related crashing. ODBC Keep Alive?
« on: December 15, 2017, 10:44:04 am »
The ODBC need to be upgraded, 9.03 is known to be having issues with EA.

Also, you have to make sure that the configuration is as mentioned in this link.

http://sparxsystems.com/enterprise_architect_user_guide/13.5/model_repository/setupapostgresqlodbcdriver.html

29
General Board / Re: UI Suggestion - Option to Locate on Current Diagram
« on: December 13, 2017, 12:03:55 pm »
If the item is on 25 diagrams, Ctrl+U is more difficult, besides, I don't believe that's answering Rich's problem.
The problem occurs when pasting the element that already exists on the diagram.
The existing solution to that is to right click on the element in the project browser and select Locate in Current Diagram

30
General Board / Re: UI Suggestion - Option to Locate on Current Diagram
« on: December 13, 2017, 09:52:10 am »
Then I have to go through several clicks to locate it.
No need. Just do CTRL+U while the element is selected in the project browser.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 13