Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - VKN

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
62
General Board / Re: Element ids in a partition
« on: February 09, 2017, 10:11:33 am »
t_object

Also, note that a child element will not have a partition as it's ParentID.

63
Automation Interface, Add-Ins and Tools / Re: BPMN Import
« on: February 08, 2017, 10:05:33 am »
Marianne is talking about BPMN specific importer.
when I try to import BPMN, the strip GUID is checked and read only.
Yes. That option cannot be changed in any case (Informative only).
The BPMN that is being imported doesn't contain enough EA specific information to identify existing elements, even if that BPMN was exported through EA.
This means that ID's are overwritten.
No. It always creates new ones.
What do I have to do to be able to keep the id's from the imported BPMN?
Nothing. You just can't.

64
General Board / Re: Image Assets again and again
« on: February 07, 2017, 05:02:21 pm »
Before inserting an image into the table t_image, a security check is done to confirm whether the current user on a SQL server repository has permission to execute SET IDENTITY_INSERT statements.
http://sparxsystems.com/enterprise_architect_user_guide/13.0/model_repository/sqlserver_security_perms.html

65
Bugs and Issues / Re: Search in packages
« on: February 07, 2017, 11:20:48 am »
Click on the Edit Search button and check that the check box against Name is selected.

66
General Board / Re: XML export/import into a NEW package?
« on: December 23, 2016, 10:49:48 am »
Check Strip GUIDs option during import.

67
General Board / Re: Delete a user defined templates
« on: December 20, 2016, 10:29:31 am »
Assuming that you're talking about Document Generation templates, what is the problem in selecting the Delete option when you right click the template on the Resources window?
Group will be deleted automatically when it gets empty.

If you have security enabled then you may need the relevant permissions to be able to do so.

68
Bugs and Issues / Re: Issue on CSV import method
« on: December 20, 2016, 10:21:41 am »
Looks like you have selected Tag Notes instead of Tag Value while creating the CSV specification. Look for Add Tagged Value Field section on the help page (click Help button on CSV Import/Export Specification dialog).

You may want to remove TagNote_tagname then add TagValue_tagName from the File Specification section of CSV specification dialog.

You can verify if that's the case just by replacing the column name TagNote_tagname with TagValue_tagname from your current .CSV file then import.


69
Ribbon | Start | Workspace | Perspectives | Show Perspectives Window
Select Menu Sets tab then select Complete under the Menu Sets group

70
Bugs and Issues / Re: Unlock a Object when security is not on
« on: November 24, 2016, 09:54:32 am »
Select 'Lock Element' context menu option when you right click on that element on a diagram.

71
General Board / Re: Matrix Specification Artifact - No Model Search
« on: September 22, 2016, 04:18:49 pm »
The problems you're facing with the matrix artifact are the current limitations in EA.
If you send a report to sparx systems then the problem becomes official.

72
General Board / Re: Matrix Specification Artifact - No Model Search
« on: September 21, 2016, 10:41:06 am »
The problem I have is that editing (Documentation->Edit Matrix Profile) the Artifact , only has Package as options for Source / Target.
Whereas if I create a Matrix profile I can use Model Search to populate the Source /Target so I can be specific in what I select ( or more importantly don't select ).
You may want to send a feature request.

I can open the Matrix Specification Artifact and change the Source / Target but I cannot save these changes to the Artifact.
Hopefully I'm missing something here.
Did you save the diagram after changing the Source/Target ?

73
The Target property of the connector should have the attribute name.

74
Bugs and Issues / Re: Boundaries paste as new objects not links
« on: August 10, 2016, 06:00:23 pm »
I just checked again in 1302.
I created a note and a boundary on a diagram.
Select both the elements and Paste Elements as Link on another diagram.
Save the new diagram
Deleted both the elements from the model through the new diagram and checked that the note and boundary are NOT present in the original diagram.

Apart from deleting the elements I've been checking through searches/back end as well.

Do you have 1302?

However, if I copy the diagram through project browser and paste in another package and select Paste elements as Link then both the note and boundary are duplicated.

75
Bugs and Issues / Re: Boundaries paste as new objects not links
« on: August 10, 2016, 05:29:52 pm »
We have had to create a mechanism to resolve this for us and restore only ONE copy of a boundary - setting all occurrences in the diagrams to that one.
You'd probably have to include note elements (and may be other diagram only elements) in your mechanism as the behavior is the same.

However, if a boundary/note element is pasted as a link in another diagram, there is only one copy.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11