Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - SomersetGraham

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
General Board / Aggregation code generation
« on: May 10, 2011, 02:02:46 am »
HI all
I am trying to get EA to generate C++ code for an aggregation where the multiplicity is 1..*
I would like it generate QList<myType*> m_sections;
I have tried setting the Member Type field of the Aggreation properties dialog to QList<myType*>
I have also set the collection classes in the c++ code generation pages to be QList<#TYPE#> but this does not work either.

Does anyone know the correct way to do this?

TIA

Graham

32
General Board / cant login to registered users
« on: March 02, 2011, 07:14:38 pm »
Hi
Has anybody else experienced difficulty logging in to the registered area of the Sparx website?

It wont let me in!!

TIA

Graham

33
General Board / Re: iconix extentions
« on: February 22, 2011, 07:36:51 pm »
what's the question?

34
General Board / Version Contol mishap
« on: January 28, 2011, 02:09:21 am »
Hi all
I have had an EA project under version control for some time now.
But today when I try to check out I get an error dialog informing me that the item is not under version control!
I can directly check out the item using the version control directly but this does not show up in EA
This is not a single item but all of the items in the repository

I would be grateful if anyone has any suggestions as to what may ahve happened

TIA

Graham

35
General Board / Code generation
« on: January 26, 2011, 10:38:21 pm »
Hi
I have a modified the code templates so that the internal requirements for a class are output following the class notes.
This works fine for a newly created class, however, if I take an existing class and add an internal requirement and regenerate the new requirement does not appear in the generated code.

Does anyone have any idea as to why this is the case

TIA

Graham

36
General Board / User Interface objects
« on: July 26, 2010, 06:38:42 pm »
Hi
I have a number of User Interface Elements that show various screens to used in the SUD.
Now when I want to include these on another diagram I duly drag them from the project browser onto the target diagram.
What I get is the UI Element but without any of its contained elements.
So for example if I have a UI Screen with various buttons and controls on, it looks fine in the origianal diagram but when I drag it onto another diagram the embedded controls do not appear.

Anyone know how to fix this

TIA

Graham

37
General Board / Profile problems
« on: July 20, 2010, 06:02:05 pm »
Hi All
I am developing a profile but have come across a problem
I want to extend the Entity metaclass to include some tagged values
So I followed what I have done for the Class metatype
Create a sterotype and add attributes for the tagged values.
However when I import the newly created profile I get no tagged values.

I order to get the Entity metatype I had to check the 'Extended' tick box.

Anyone come across this before

TIA

Graham

38
General Board / SQL to retrieve Sceanrio Entry Points
« on: July 02, 2010, 05:51:11 pm »
Good Morning
Can anybody get me started on an SQL Query to retrieve the entry points for a structured sceanrio

TIA

Graham

39
General Board / Structured Scenarios
« on: July 01, 2010, 06:09:48 pm »
Hi All
Does any know if it is possible to keep the Structured Scenario and the Scenario description in synch?
You can create a structured scenarion from the description but not the other way around
Once you have created a structured scenario if you regenerate it from the description it is appended to the bottom of the structured sceanrio

Does anyone think these are bugs

Graham

40
General Board / Setting the backgrouind colour selectively
« on: June 11, 2010, 12:49:40 am »
Hi
Is there a way to set the backgound colour of an element depending upon a given criteria?
What I would like to do is set the background colour depending upon the Phase of an element.
Is this possible?

Graham

41
General Board / RTF output location
« on: June 07, 2010, 07:22:06 pm »
Hi
Does anyone else find this annoying?
When creating RTF documents the 'Output to file' location is retained from one invocation to the next. This means that I must remember to change the location for each document I create. If I forget then the original is overwritten.
Graham

42
General Board / background colour for diagram
« on: May 26, 2010, 11:07:01 pm »
Hi
Is it possible to set the background colour for a diagram?

Graham

43
General Board / Master document numbering
« on: May 25, 2010, 10:47:07 pm »
Hi
I am in the process of setting up a Master document and several sub model document elements.
I want to have continuous numbering between them, I have had this working once but dont seem to be able to reproduce it.
I have created a list override and saved this to normal.rtf.
I have created a master documnet and added a couple of sections -

1 Heading 1
1.1 Heading 2

Now I have created a model document and added a section at level 2 (ie 1.1)

When I generate the document the numbering for rhe model document starts at 1.1 >:(

So what i get is
1 Heading
1.1 Heading 1 (from master)
1.1 Heading (from model document - should be 1.2)

Any idea what I am doing wrong?

Graham

44
General Board / RTF formatting
« on: May 21, 2010, 08:35:34 pm »
Hi
I have been struggling with the RTF generator!
What I want to do is have the following format

1 Heading 1
   <text> Note indent
    1.1 Heading 2
          <text> Note indent
        1.1.1 Heading 3
                 <text> Note indent
etc

Is this possible? I  have tried editing list levels and styles but to no avail?

Any help appreciated

Graham

45
General Board / RTF Woes
« on: May 11, 2010, 08:54:01 pm »
Hi
I have created a custom search which executes perfectly.
When I try to use it from within a model document I get a dialog stating
'The specified field Object_ID could refer to more than one table listed in the FROM clause of your SQL statement.

Here is my query
Code: [Select]
SELECT ea_guid AS CLASSGUID, Object_Type AS CLASSTYPE, t_objectproblems.Problem, t_object.Name
FROM t_objectproblems INNER JOIN t_object ON t_object.Object_ID = t_objectproblems.Object_ID WHERE t_objectproblems.ProblemType = 'Issue'  

Any help appreciated

Graham

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8