Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MickS

Pages: [1]
1
Bugs and Issues / Re: Publish to Joomla! failed
« on: November 25, 2016, 06:49:01 pm »
Hello,

no matter how I do it, always comes the following message:
Creating Enterprise Architect Article Menu in Joomla! Database .. Fail   

I installed a lot of Joomla! environments, ever without problems, so my experience with Joomla! is good enough.
I saw your demo video and there is not to see each single step.
What's your secret?
Where I could find log files to watch what happens?

I have the same issue with EA failing to publish/write content into Database.

With respect to logs, you can check MySQL database logs or enable ODBC log. ODBC log is enabled during the ODBC config. There is "Details" tab at the bottom of the config pop up.
Click on that, select Debug tab and select Log queries.

Would be interested to see what sort of log issue you get. Error message i get is Table 'joomla.usys_system' doesn't exist;

2
Bugs and Issues / Re: Joomla Publishing Issue
« on: November 25, 2016, 05:02:41 pm »
So is there a known issue why such tables are not being created, and is this only with particular DB repositories?
What is the root cause if known?

Haven't had any issues with project transfers and tables not being created, so no issues there. I guess can try creating such tables on .eap and in our dev environment, but again, looking at existing usys_system table it holds various cert keys from what i can see?

3
Bugs and Issues / Joomla Publishing Issue
« on: November 24, 2016, 03:26:25 pm »
Hi

Been playing around with Joomla publishing for the last 3 days using IIS web server, mysql, joomla and EAv13.
After successfully installing and configuring MySQL5.7, along with other prerequisites (php cgi etc) on IIS, as well as installing and configuring Joomla with MySQL and successfully creating ODBC connection to Joomla DB I'm having issues generating joomla content via EA.

The following is EA sys output:
Retrieving selected Package information .. OK   
   Package and Element Count : 28   
   Diagram Count : 1   
Connecting to Joomla! Database .. OK   
   Reading information from Joomla! Database .. OK   
   Creating Enterprise Architect Article Menu in Joomla! Database .. Fail   


The following is the error I see in ODBC log:

1479959888:select count(*) from usys_system;
1479959888:Using direct execution;
1479959888:query has been executed;
1479959888:Table 'joomla.usys_system' doesn't exist;

Anyone encounter similar issue? I can't find any reference to this joomla.usys_system table at all?

I have emailed sparx support and provided all the necessary install/config screen shots and am awaiting their response but if anyone can offer any insight, that would be fantastic.
Thank You

Pages: [1]