Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Thelonius

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15
181
General Board / Re: delete unused classes
« on: August 07, 2008, 07:52:12 am »
Me too.

Does EA have a built-in report (or could one be created) that would show classes that appear in no diagram?

Or - better - a 'SELECT' mechanism that displays a list of classes that appear in no diagram, allowing the user to delete all or some of the classes?

My naive response: 'They put a man on the moon in 1968. Surely all these intelligent people (working on EA) can fix a simple problem like this.'
 :D

182
General Board / Re: Project Browser 'Expand All' Function?
« on: July 21, 2008, 10:03:43 am »
Thanks - forgot about right click in browser. Apologies for asking not terribly smart question.

183
General Board / Project Browser 'Expand All' Function?
« on: July 12, 2008, 01:44:12 pm »
Is there a simple command that will expand all levels of a model in the Project Browser?

Searched the fora to see if anyone else had asked this question before, but couldn't find a similar prior posting.

Thanks
Jon

184
General Board / Re: 7.1 beta feedback
« on: February 10, 2008, 08:12:17 pm »
Quote
Beta bug report page has now been added, here: http://www.sparxsystems.com/registered/reg_bug_report_beta.html


May be a good idea to expose this url on the main registered users page: http://www.sparxsystems.com/registered/index.html

I can't see it there - unless my eyes are getting worse ...

Thanks

Jon

185
General Board / multi-segment connecting lines
« on: April 12, 2005, 09:20:29 pm »
I've discovered that normal straight lines can automatically become multi-segment lines on a diagram.

Subsequent moves of objects then require fiddling to get the line segments straight.

How can I force connecting lines back to non-segmented, straight lines?

I checked FAQs, help file and EA configuration options but didn't see anything obvious...

186
Bugs and Issues / Re: Infinite Loop 2014: The Movie
« on: October 23, 2014, 09:41:19 pm »
Or was I mistaken in some way with regard to the function of "Cancel"?

187
Bugs and Issues / Re: Infinite Loop 2014: The Movie
« on: October 23, 2014, 11:21:44 am »
Hi Simon

I somehow clicked on something I didn't intend to, and got prompted for the DAO thingy, at which point I thought "I don't know what this is - I didn't want to be here - I don't want to enter anything - just cancel".

But "Cancel" kept taking me back to "what DAO do you want" rather than letting me off the hook easily.

I had to "End Tast" using Task Manager to get out of it. I suppose I could have just typed "ASDF" and then figured a way out from there, but "Cancel" should allow the user to exit from whatever they were doing, regardless of context.

 :)

188
Bugs and Issues / Infinite Loop 2014: The Movie
« on: October 23, 2014, 10:22:25 am »
https://vimeo.com/109758051

Usually, "Cancel" means "I don't want to do anything" as in "Cancel"?

Not "Go ahead. Force me to enter something when I don't want to."

Hello.

189
Bugs and Issues / Wierd ArchiMate Connector!
« on: November 19, 2010, 06:00:32 pm »
Using the ArchiMate profile - using the "Used By" connector to connect an Infrastructure Service to a Product. All quite legal and everything. When I change the line style to "lateral horizontal" - the connector that pops up is a combination of a dashed line and a solid line. Not quite kosher, ArchiMate-wise. Is there an explanation for this other than "it's a bug"? :-?

190
Bugs and Issues / Make Model Default - Busted?
« on: August 17, 2010, 02:11:40 pm »
This fiddly business of 'Make Model Default' does not work in my v8 build 860 on Win 7. Is anyone aware if it has stopped working for some reason?

EA keeps opening the same diagram and nothing I do seems to get it to stop opening the diagram it wants, and open a different diagram that I want. I have followed the instructions above.

Just thinking about this - would there not be a way better way to define which diagram will open automatically by default when I open a .eap model?

As in 'right click' + select 'make model default' from context menu -- or even 'open this diagram automatically when opening this model'

Perhaps?

191
Bugs and Issues / Re: Really Easy Bug To Fix
« on: December 23, 2009, 12:29:14 pm »
Quote
Hi Thelonius,

The scripting window has received a fairly significant facelift for the next build of EA, so I _think_ this issue should be addressed (saying that I'll double check it).

The refresh button does indeed rebuild the list of scripts available both on the file system and in the model.

In the next build of EA it may also do something else a bit more special, but unfortunately I can't reveal that at this time.  :P

Intriguing. I wonder if Santa will leave something with an 8.0 on it under the tree for his good little geeks and geezers?

 ;D

192
Bugs and Issues / Really Easy Bug To Fix
« on: December 19, 2009, 11:22:33 am »
Just getting started using the scripting capability of EA.
In the Scripter window, there is no little popup windoid thingy that tells me - when I hover my cursor over it - what it's going to do for me if I click on it. I'm guessing it means "refresh"? It doesn't seem to mean "step through code one line at a time" ... ?

All the little dooverlackys left and right of this one DO have the wee pop-up helpful hint gizmos, so I'm assuming this is something of an oversight?

I know it's not the most important thing in the world ... just trying to help.
 :) ;) :D ;D

193
Bugs and Issues / Re: Can't switch from EA to other apps on Vista
« on: December 20, 2009, 01:53:54 pm »
Quote
EDIT: Also
4. Do you have the Always On Top option selected? (Window | Always on Top from the main menu).

That was it! How did THAT option get selected, I wonder? Must've been me fiddling at some point in the past - but not really paying any attention.

Thanks!
 :)

194
Bugs and Issues / Can't switch from EA to other apps on Vista
« on: December 18, 2009, 01:36:35 pm »
Running Firefox and Vista. I have EA and other apps running. I'm working in EA. Then I click another application's icon on the taskbar. But EA doesn't release focus to allow the other app to come to the foreground. I have to click on the "Show Desktop" icon on the taskbar to get EA to release focus.

Does anyone else have this problem?

If I have EA and another app open in "Show Windows Side by Side" mode - this works okay - I can click between EA and other apps no problem. But when the EA screen is maximized - no dice.

 :-/ :-? :(

195
Bugs and Issues / Matrix HTML not WYSIWYG?
« on: December 10, 2009, 04:19:49 pm »
Has anybody else noticed that when you HTML generate a diagram that has a Matrix where you have located elements (say Requirements) in the cells - the elements are not correctly aligned in the HTML diagram?

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15