Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Hermont

Pages: [1]
1
Suggestions and Requests / Image function to Custom SQL
« on: August 24, 2016, 02:57:32 am »
I'd like to see a function that could receive a diagramID as parameter and return it's image to the document being generated.

2
Suggestions and Requests / Richtext functions
« on: August 24, 2016, 02:48:30 am »
EA sometimes lacks in how we can format texts in element notes.
Would love to see a improved formatting capacity added to it.
Including rules, tables, indenting, etc.

3
Suggestions and Requests / Icon library and more ui controls
« on: August 24, 2016, 02:46:15 am »
As the subject says I would like to suggest EA to have better wireframing functions including:
- a built-in icon library or at least someway to categorize the images we add in the settings menu
- more intuitive ways to custmomize a control
- more controls and better controls

4
General Board / Diagram using fragments
« on: August 11, 2016, 04:56:50 am »
Is it possible to use Custom SQL in Template fragments to return diagram images?
If not which options can we use? I'm kind of new to all of this document generation.
I've tried to read the documentation but couldn't find anything on this topic. Thanks!

5
Automation Interface, Add-Ins and Tools / Automatic load
« on: May 10, 2016, 07:08:55 am »
Is there anyway to automatically load an addin when opening EA?

6
Bugs and Issues / Paragraph style
« on: November 12, 2015, 12:37:52 am »
I have a document template with a paragraph that uses 'heading3' style and a custom color as a background color.

The problem is that the template is ok but when I generate the document that same paragraph appears with a different background color.

Any idea?

7
Bugs and Issues / Inconsistent ea_guid value (v.9.3)
« on: November 04, 2014, 11:15:36 pm »
Hello all.

Found an issue with EA when applying a user lock on a package. It indicates it's locked but when you try to change any value it doesn't allow the user to save the new information.

After looking at my SQL Server database I found there were inconsistent values for the ea_guid attribute between t_object and t_package tables.

After changing ea_guid value on the t_package table to match it's t_object table value the problem was solved but new issues keeps happening all the time. It looks like an application problem.

Anybody else got to see this issue?

8
Bugs and Issues / Link Problems
« on: September 19, 2014, 10:01:12 pm »
Hello everyone.

I'm having problems using "Create, Link to Existing Element". Sometimes the link remains underlined but when you use "CTRL + Left Button Mouse" the reference is lost.

Any clue on how to fix or the reason of the problem? I'm using EA 9.3.

Thank you.


9
Hello everyone.

I'm trying to get how many elements are selected on the project browser using EA.Repository GetTreeSelectedElements but the result is really strange. I try to select two elements the GetTreeSelectedElements().Count returns 1, I try to select N elements using shift and it returns 2. Anyone got a clue  on how to fix this?

Thanks!

Pages: [1]