Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Hermont

Pages: 1 [2]
16
Bugs and Issues / Inconsistent ea_guid value (v.9.3)
« on: November 04, 2014, 11:15:36 pm »
Hello all.

Found an issue with EA when applying a user lock on a package. It indicates it's locked but when you try to change any value it doesn't allow the user to save the new information.

After looking at my SQL Server database I found there were inconsistent values for the ea_guid attribute between t_object and t_package tables.

After changing ea_guid value on the t_package table to match it's t_object table value the problem was solved but new issues keeps happening all the time. It looks like an application problem.

Anybody else got to see this issue?

17
Bugs and Issues / Link Problems
« on: September 19, 2014, 10:01:12 pm »
Hello everyone.

I'm having problems using "Create, Link to Existing Element". Sometimes the link remains underlined but when you use "CTRL + Left Button Mouse" the reference is lost.

Any clue on how to fix or the reason of the problem? I'm using EA 9.3.

Thank you.


18
That's the strange issue. All items I'm working with are Requirements.

19
Hello everyone.

I'm trying to get how many elements are selected on the project browser using EA.Repository GetTreeSelectedElements but the result is really strange. I try to select two elements the GetTreeSelectedElements().Count returns 1, I try to select N elements using shift and it returns 2. Anyone got a clue  on how to fix this?

Thanks!

Pages: 1 [2]