Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Graham_Moir

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7
61
General Board / EA 7.5 and Screen Architect
« on: February 25, 2009, 10:17:27 pm »
FYI - I have confirmation by e-mail from Catch Ltd - the vendors of Screen Architect - that it is fully compatible with EA 7.5

62
General Board / Element text positioning
« on: May 14, 2009, 01:02:58 am »
Does anyone know what determines where the element name text appears in an element on a diagram ?   Mostly the text is centred,  but in the mindmapping toolbox the "subtopic"  element has its text left justified.  I'd like to use this setting on other elements if possible but can't find where to configure it.

Any ideas ?
thanks

63
General Board / "Testing Report..." and rtf templates
« on: July 26, 2006, 08:54:10 am »
Under "documentation" on the project menu there's an option called "testing report..." which allows you to produce test plan type output.  However where is the template for this report ?  It doesn't seem to exist under manage templates within "rich text format report".
It would be great to be able to tweak the template to tailor the test plan output.

Any one got any clues on this ?
thanks
Graham

64
General Board / EA 7.5 and RaQuest
« on: February 25, 2009, 10:15:34 pm »
Any news of compatibility between these two ?  Can't see anything on the RaQuest website.

65
General Board / Screen Architect dead ?
« on: November 21, 2008, 10:23:45 pm »
I can't seem to get a response from the screen architect website via their "contact us" option - just complete silence.  Does anyone know if this product is still available, supported and active ?

thanks
G

66
General Board / Overriding Default Toolboxes linked to diagrams
« on: January 30, 2008, 08:52:28 am »
Has anyone had any success with this ?   I think I've followed the help to the letter but can't get it to work.
Thanks

67
General Board / Scenarios - Copying to new element
« on: January 28, 2008, 02:18:55 am »
Well, I've read the help and done searches etc..,  but I can't find the answer to this question - is it possible to copy scenarios from one element to another (without copying the whole element) ?
any help appreciated
thanks

68
General Board / EA 7 and roles
« on: July 10, 2007, 07:50:56 am »
Previously (pre 7) it was possible to limit the toolbox display to those items that were defined as applicable to a particular role,  e.g. Business Analyst, Data Architect or whatever - I can no longer find the option so has this disappeared in 7.0 ?   If so why ?   It was a very useful feature to drive this by role rather than by function.
thanks

69
General Board / BPMN 1.3 - can't find the download
« on: October 31, 2006, 03:18:37 am »
1.3 has been announced, but the download still seems to be 1.1 or 1.2 beta

Is this just a timing issue waiting for the web page to be updated or something else ?



70
General Board / EA and EA Lite backward compatibility
« on: October 11, 2006, 03:43:53 am »
Hello !   Within IT we are using the latest build of version 6.5 of EA,  but we have many users who already have EA Lite 6.1 build 789 installed to allow model review.   It would help us a lot if we didn't have to keep upgrading the user desktops with the latest version of EA Lite.   So,  is it OK to to operate with different versions like this ? - In other words how does backward compatibility of the models work with EA ?

thanks

71
General Board / Test Plan production from EA (EA 6.1)
« on: August 18, 2006, 09:04:18 am »
Perhaps I've missed something but I have been trying to produce a report which can essentially be used to execute an actual system test, where the test will simulate the business processes/activities.    

Part of the requirement for this therefore is to be able to output the tests defined for elements within the EA model in the sequence flow order shown in activity/analysis diagrams.   However I can't seem to achieve this which means the practicality of running a test using EA information is heavily undermined.

I've tried 2 routes.  One is the "testing report" on the Project/Documentation menu which helps up to a point - I can select all "system" tests for example,  however the sort order of this report is not clear to me but seems to be project browser tree order (which isn't the same as activity diagram sequence flow).   I've also tried the RTF report generator,  but this seems to constrain you to sorting either in tree order, or name order.

Anyone any ideas ?
thanks

72
General Board / EA 6.5 and RAQuest
« on: August 08, 2006, 01:27:52 am »
Can anyone confirm that RAQuest is compatible with the upcoming EA release and is supported with 6.5 ?

thanks

73
General Board / EA, EA Lite and BPMN
« on: July 07, 2006, 09:33:40 am »
Just a logistical question.  If an analyst uses EA with the BPMN add-in to create some business process diagrams what happens if

1) Another user/analyst with a full version of EA but without the BPMN add-in accesses the model and looks at those diagrams - will they be displayed properly ?

2) An end-user with EA lite but without BPMN looks at the model - will they see the diagrams properly

If you have to have the BPMN add-in in each case, will EA Lite allow add-ins ?

thanks

74
General Board / Compartments
« on: June 29, 2006, 08:40:53 am »
The EA help says

"Any element that is capable of displaying a compartment can be used to ......"    

Does anyone know how you establish if an element is capable of displaying a compartment ?

thanks

75
General Board / Changing font size on diagram packages
« on: April 07, 2006, 03:25:44 am »
The default appearance of a package seems to be all the same font, but the package title is in bold while each item within the package is non-bold.    However if I change the font using "Appearance, set font..." this seems to be a global change for all text - title and items - displayed within the package on the diagram.
I can edit the title text on its own bt I don't seem to be able to set its font properties specifically.

Is there any way to get the bold type back for the title ?
thanks

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7