Author Topic: Color code class based on "status"?  (Read 2127 times)

Asperamanca

  • EA User
  • **
  • Posts: 91
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Color code class based on "status"?
« on: July 05, 2011, 12:36:28 am »
Is it possible to color-code classes based on their status, just the way this can be done with requirements?

Luis J. Lobo

  • EA User
  • **
  • Posts: 252
  • Karma: +0/-0
  • IT Consultant
    • View Profile
Re: Color code class based on "status"?
« Reply #1 on: July 05, 2011, 12:43:33 am »
When you define the status colours (General Types), you can press the "Applies to..." button and select the Class artifact.

Asperamanca

  • EA User
  • **
  • Posts: 91
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Color code class based on "status"?
« Reply #2 on: July 05, 2011, 04:29:56 pm »
Thanks!

Is this a project-wide, or per-user setting?

Luis J. Lobo

  • EA User
  • **
  • Posts: 252
  • Karma: +0/-0
  • IT Consultant
    • View Profile
Re: Color code class based on "status"?
« Reply #3 on: July 05, 2011, 07:40:29 pm »
This configuration applies at a project level, not per user.

KP

  • EA Administrator
  • EA Expert
  • *****
  • Posts: 2910
  • Karma: +52/-3
    • View Profile
Re: Color code class based on "status"?
« Reply #4 on: July 06, 2011, 08:40:45 am »
But whether to show the status colours or not is a per-user setting: Tools > Options > Objects > Show status colors on diagrams.
The Sparx Team
support@sparxsystems.com