Author Topic: Setting the context object to a specific connector  (Read 230 times)

adepreter

  • EA User
  • **
  • Posts: 187
  • Karma: +10/-9
    • View Profile
Setting the context object to a specific connector
« on: May 23, 2024, 07:37:11 pm »
Is there a way to set the ContextObject to a specific connector in the currently active diagram.
So that Repository.GetContextObject() can then return the connector.

I tried activeDiagram.SelectedConnector = connector;
This selects the connector in the UI. But Repository.GetContextObject() does not return the connector.

qwerty

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 13514
  • Karma: +394/-299
  • I'm no guru at all
    • View Profile
Re: Setting the context object to a specific connector
« Reply #1 on: May 23, 2024, 09:35:59 pm »
Connectors are 2nd class citizens. So with current tools you can't access them. Just you could select two connected elements and find out their connection(s). Otherwise you need the EA property windows for manual pointing.

q.

adepreter

  • EA User
  • **
  • Posts: 187
  • Karma: +10/-9
    • View Profile
Re: Setting the context object to a specific connector
« Reply #2 on: May 24, 2024, 03:00:55 am »
Thank you