Author Topic: V1605 Copy Diagrams in many cases do not work  (Read 608 times)

PeterHeintz

  • EA User
  • **
  • Posts: 921
  • Karma: +55/-18
    • View Profile
V1605 Copy Diagrams in many cases do not work
« on: September 28, 2022, 12:57:34 am »
see Subject
Best regards,

Peter Heintz

Eve

  • EA Administrator
  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 7799
  • Karma: +106/-20
    • View Profile
Re: V1605 Copy Diagrams in many cases do not work
« Reply #1 on: September 28, 2022, 08:43:12 am »
You'll have to explain what "in many cases" means along with what you are expecting and what you're seeing.

That's kind of why you need a post body...
Eve

support@sparxsystems.com

PeterHeintz

  • EA User
  • **
  • Posts: 921
  • Karma: +55/-18
    • View Profile
Re: V1605 Copy Diagrams in many cases do not work
« Reply #2 on: October 19, 2022, 01:18:13 am »
Well Eve many cases mean many cases.
It is very seldom that it works form me.
Often the problem comes because of childs are not copied like e.g. ports in ports for SysML IBDs.
Best regards,

Peter Heintz

Sunshine

  • EA Practitioner
  • ***
  • Posts: 1225
  • Karma: +110/-10
  • Its the results that count
    • View Profile
Re: V1605 Copy Diagrams in many cases do not work
« Reply #3 on: October 19, 2022, 08:32:18 pm »
Use copy diagram all the time and seems to work fine.
Use archimate not sysml though.
Happy to help
:)

PeterHeintz

  • EA User
  • **
  • Posts: 921
  • Karma: +55/-18
    • View Profile
Re: V1605 Copy Diagrams in many cases do not work
« Reply #4 on: October 19, 2022, 09:42:47 pm »
Well that might be but for my diagrams it only work if I have simple diagrams with no child elements. And typically I have childs.
Best regards,

Peter Heintz