Author Topic: Disarm Restore to Baseline option  (Read 1138 times)

Oliver F.

  • EA User
  • **
  • Posts: 573
  • Karma: +2/-1
  • Aren´t we all in the model business ?
    • View Profile
    • Karl Storz homepage
Disarm Restore to Baseline option
« on: September 21, 2009, 10:37:17 pm »
OK, that one has been on my focus for a while and now I find it is time to kick a feature request.
The button "Restore to Baseline" has to be disarmed. I consider this one being one of the most dangerous items in the whole EA.
This element is placed so close below the "Show differences" button that somebody with the appropriate rights quickly pushes it by accident. And there is no warning- the baseline is just imported and overwrites the previous content.

I call for disarmament of this thing- asap - before bad things happen ;)

Oliver

«Midnight»

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 5651
  • Karma: +0/-0
  • That nice Mister Grey
    • View Profile
Re: Disarm Restore to Baseline option
« Reply #1 on: September 25, 2009, 10:46:36 am »
Good idea Oliver.
No, you can't have it!

Paolo F Cantoni

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6325
  • Karma: +109/-91
  • Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
    • View Profile
Re: Disarm Restore to Baseline option
« Reply #2 on: September 25, 2009, 11:17:07 am »
Dare I say EAUI?  ::)

Paolo
Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
... Therefore, aim for consistency; in the expectation of achieving correctness....
-Semantica-
Helsinki Principle Rules!