Author Topic: Block Filtering by Tagged Values for reporting  (Read 290 times)

Kartik

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Block Filtering by Tagged Values for reporting
« on: July 13, 2018, 10:14:58 pm »
I have a few blocks which are elements , I added tagged values to the blocks set their name as Ver 1 and Value as Tag 1 . Then during document generation I selected filter by tagvalues and set the value equals to Tag 1 , the document did not filter these and all elements were included .

Arshad

  • EA User
  • **
  • Posts: 133
  • Karma: +6/-1
    • View Profile
Re: Block Filtering by Tagged Values for reporting
« Reply #1 on: July 13, 2018, 10:33:12 pm »
Hi Kartik

Did you enabled both Addfilter and Required options in AddFilters tab .



Also Please check whether you have selected the option Required in element Features.



HTH
Arshad
« Last Edit: July 13, 2018, 11:19:01 pm by Arshad »

Sparx Systems India - Services
Profile | Training PlansConsulting

Kartik

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Block Filtering by Tagged Values for reporting
« Reply #2 on: July 14, 2018, 02:59:18 am »
Yes I had checked both and tried variations of them . I have added multiple tagged values also and tried.

Nizam

  • Prolab Moderator
  • EA User
  • *
  • Posts: 301
  • Karma: +9/-2
  • Model Sharing - Simplified
    • View Profile
    • Professional Model Collaboration
Re: Block Filtering by Tagged Values for reporting
« Reply #3 on: July 16, 2018, 01:29:38 pm »
Consider Sharing an image of what you've tried in the template and your model.